7 lépés a sikeres autó ajtózár nyitásért – mutatjuk!

 

Nem nyílik a kocsid ajtaja, te pedig bepánikolsz és addig feszegeted azt, amíg a kezedben marad? Ne tedd! Autó ajtózár nyitás 7 lépésben.

 

Csak egy jó tanács…

 

Eleged van már abból, hogy egy probléma megoldására rákeresve rögtön elönt a reklámáradat? Hogy megoldás helyett önjelölt ezermester jó tanácsaival találkozol, amit, ha követve csak újabb bosszúsággal és pluszköltséggel szembesülsz? Fusd végig ezt a cikket, ami olyan tippsorozatból áll, ami közvetlenül egy igazi szakembertől jön. 

Gyakran hisszük azt válsághelyzetekben, hogy nincs egyszerű megoldás, hogy nem úszhatjuk meg szárazon, ha „ég a ház.” Tévedés, vannak olyan problémák, amik hamarabb és szerencsésen megoldódnak, mint azt valaha is remélni mernéd. Ha autó ajtózár nyitás kapcsán akadt gondod, szerencse a szerencsétlenségben, hogy viszonylag olcsón, egyszerűen, gyorsan megoldódik minden. Csak fogadd meg az alábbi jótanácsot, amely 7 lépésből áll!

 

Autó ajtózár nyitás 7 lépésben

 

 1. Hívj fel egy autózárra specializálódott szakembert. Ez lesz a leggyorsabb, legolcsóbb, legegyszerűbb megoldás. És ez garantálja a sikert is.
 2. Pontosan mond el a telefonban, a tartózkodási helyed, és azt is, hogy milyen évjáratú és milyen gyártású a verda. A kocsival kapcsolatos információkra azért van szükség, mert így tudjuk hatékonyan összeállítani a szükséges céleszközök együttesét, amivel a helyszínre megyünk.
 3. A papírok mindig legyenek nálad. Szakemberünk csak akkor vághat bele a munkába, ha te már igazoltad, hogy jogosan kérsz az autóhoz segítséget. A biztonságod érdekében, minden autós biztonságának érdekében, a hatályos jogszabályokat betartva járunk így el.
 4. Amíg várakozol, ne kísérletezz egyéb megoldásokkal. Ha minket hívsz, Budapesten kiérünk egy órán belül, de az ország bármely pontján vállalunk helyszíni problémamegoldást. Csak egy kis türelmet kérünk, amíg odaér a szakember.
 5. Ahogy a kolléga kiért, add át neki a terepet, hagyd, hogy diagnosztizálja, pontosítsa a problémát és orvosolja a panaszt.
 6. A sikeres autó ajtózár nyitás után egyenlítsd ki a számlát. Nálunk online is megkapod a számlát, és bankkártyával is fizethetsz.
 7. Ha elégedett vagy a munkával, mentsd el a számunkat a mobilodba, mielőtt tovább hajtanál.

Tiltólista: mit ne csinálj, ha gondod akadt az autó ajtózár nyitásával?

 

 • Ne feszegesd az ajtót! Drága móka lesz, ha végül kezedben marad a kilincs.
 • Ne törd be az autó ablaküvegét! Sokkal többe kerül, mint egy helyszíni zár szerviz!
 • Ne utánozz internetes-videós módszereket! A megoldás egyszerű – de csak a tapasztalt szakember számára, aki rendelkezik a megfelelő eszközökkel.
 • Ne hívj vontatót! Többlépcsős lesz az adminisztrációs folyamat, többe is kerül, és gyakorlatilag semmi esélye, hogy még aznap visszakapd a kocsid.
 • Ne dolgoztass olyan szakemberrel, akinek nincs megfelelő tapasztalata, nem a legkorszerűbb céleszközökkel rendelkezik, nincsenek komoly referenciái vagy elégedett ügyfelei.

 

Meggyőztünk? Bajban vagy? Ha autó ajtó zár nyitás kapcsán akadt kérdésed, problémád, tárcsázz minket, s egy órán belül a helyszínen vagyunk Budapesten…

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!