Villám autónyitás logo

Gyújtáskapcsoló javítás Budapesten

Szerző: Szabó Dénes, okleveles autózár nyitó specialista

Gyújtáskapcsoló javítás Budapesten

Gyújtáskapcsoló javítás Budapesten, akár kiszállással is!

 

Ha nem működik az autód zárrendszere és nem látod semmilyen jelét külsérelmi nyomnak, akkor valószínű, hogy valamilyen műszaki meghibásodás állhat a háttérben, mondjuk a gyújtáskapcsolóé. Szakember kellene a gyújtáskapcsoló javításhoz Budapesten? Ilyenkor is fordulhatsz hozzánk!

 

Gyújtáskapcsoló javítás Budapesten: csak zárspecialistával

 

Bizony a zárrendszer egy nagyon összetett és bonyolult része az autódnak és számos alkotóelem meghibásodhat, ami miatt az egész teljesen megbénulhat. Hiszen, ha csak egyetlen részlet nem stimmel, akkor minden más sem működik. Persze ilyenkor nem a roncstelepre kell menned, aztán meg az autószalonba, hanem diagnosztizáltatnod kell a probléma okát, aztán pedig megbízni a javítással a megfelelő szakembert. Viszonylag olcsón megúszod a dolgot és nem kerül túl sok idődbe sem, ha a megfelelő szakemberhez fordulsz. Lakatos, vontató és önjelölt szakértő youtuber helyett, egy autó zárspecialistához, akinek a szolgáltatásának része a gyújtáskapcsoló javítás is. Elárulom, hogy Budapesten mi vagyunk az egyik legjobbak a szakmában!

 

De mi is az a gyújtáskapcsoló?

 

Gyújtáskapcsoló javítás

 

A gyújtáskapcsoló egy olyan műszer, ami a kormány alatt található, tulajdonképpen ebben található a zárhenger, amibe behelyezhető a kulcs. Ez felelős azért, hogy a kulcs elforgatásának hatására feloldjon a kormányzár, am így forgatható lesz és beinduljon a motor. A legújabb autók esetében egyre több az olyan márka vagy típus, amiben ezt az alkatrészt egy gombbal helyettesítik.

 

Mik a leggyakoribb meghibásodások?

 

A gyújtáskapcsoló zárbetéttel van baj, ha a kulcs szorul, akad vagy nem ugrik vissza, esetleg, ha beragad a kulcs és nem fordul el vagy, ha nem valósul meg a gyújtás, netán a forgatás nem szakítja meg azt.

Lamellázásra akkor van szükség, ha elkopott a gyújtáskapcsoló és a kulcs mozgatásra nem vált ki semmit, vagy megakad. Ez esetben is nagyon fontos, hogy pontosan milyen autóról is beszélünk, mert ettől függ, hogy mi lesz a lamellák elromlására a megoldás.

Ha a gyújtáskapcsoló tengelye vagy háza sérült, akkor érdemesebb újat vásárolni. Amennyiben jobban jársz cserével, mint felújítással, minden esetben tájékoztatni fogunk erről.

 

Jó kezekben vagy!

 

Biztos lehetsz benne, hogy a szakembereink a maximumot kihozzák a lehetőségek sorából, de tudnod kell, hogy a gyújtáskapcsoló esetében nem mindig lehetséges a javítás vagy a sérülésmentes eljárás. Ez autód típusától, márkájától, évjáratától függ, melyet a telefonos egyeztetés során előre szükséges megadnod nekünk. Ígérjük, hogy kellő részletességgel kifejtjük neked, hogy milyen megoldási lehetőségek vannak, valamint, hogy azok milyen költséggel várhatók. Nálunk biztonságban érezheted magad. Profi szakembereinkről, kifogástalan minőségű gépeinkről és alapanyagainkról, valamint gyors és precíz munkánkról tanúskodnak kézzelfogható eredményeink, valamint ügyfeleink visszajelzései is. Autód típusa, márkája, gyártási éve alapján pontosan tudni fogjuk, hogy milyen egyedi megoldásra van szükséged, ha gond van a gyújtáskapcsolóval. 

Mentsd el a számunkat már most és nem kell aggódnod többé, ha gyújtáskapcsoló javítás Budapesten válik szükségessé!

Hívj az alábbi számon: 06 20 575-15-95

Szabó Dénes
Latest posts by Szabó Dénes (see all)

Tartalomjegyzék

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hívj most! 06 20 575-15-95