Szezám tárulj! egy kocsi kinyitása kulcs nélkül?

 

Benne maradt a kulcs az autódban, és most ott álsz, nem tudva, hogyan tudod kinyitni a kocsit kulcs nélkül? Elvesztetted a kulcsot, vagy csak szimplán elromlott? A pótkulcs meg persze valami messzi fiók mélyén csücsül… Egy pillanatig se aggódj: ebben a cikkben megmutatjuk, hogyan nyiss ki egy kocsit kulcs nélkül!

 

Semmi ok a pánikra!

 

Elveszett, eltört, tönkrement, vagy csak bezártad az autóba? Ennyi, és még ennél is többféle sorsra juthat egy autó kulcsa, ami következtében nem tudod kinyitni a verdát. És akkor jön a pánik, és a kapkodás, és a fejetlenség, és a fel s alá rohangálás. De nem kell aggódnod, semmi okod arra, hogy kétségbe ess!

Igen, épp abban a pillanatban nem tudsz bejutni a kocsidba, de ez sajnos nagyon gyakran előfordul, és a pánikolással nem fogsz előrébb jutni. Inkább keress szakértő segítséget, aki gyorsan kihúz a bajból.

 

Egy kocsi kinyitása kulcs nélkül – lehetséges?

 

Ez talán egyike az élet nagy kérdéseinek. És persze, mondhatod, hogy nagyon egyszerűen ki tudod nyitni a kocsit az ablak betörésével. De megéri az neked? Megéri veszélyeztetned a saját épségedet egy ilyen veszélyes cselekedettel, mint az ablak betörése? Ugyanis ezek az ablakok nem törnek ám olyan könnyen, mint azt a filmekben láthatod! Megéri, hogy utána befóliázott ablakkal járkálj, majd sok pénzért új üveget rakass bele?

Mi azt mondjuk, hogy inkább keress egy másik megoldást. Például hívj fel minket!

Sürgős esetben az a célunk, hogy minél gyorsabban kiérjünk hozzád a helyszínre, és megígérjük, hogy törés és zúzás nélkül fogjuk kinyitni az autódat. Bármilyen oka is legyen annak, hogy nem nyílnak a zárak, segítünk! 

Ha például az elektronika hibásodott meg, vagy esetleg lemerült az elem, vagy csak az elküldött jelet nem ismeri fel az autó, mi ezeket könnyűszerrel megjavítjuk. Persze a problémának az okát először is mindig alaposan felmérjük, így tudunk a lehető leggyorsabban és legegyszerűbben megoldást találni rá.

Sőt, ha arról van szó mondjuk, hogy elvesztetted a slusszkulcsot, akár egy újat is elkészítünk neked rögtön ott a helyszínen az autó zárja alapján. 

 

Mindehhez megvan a megfelelő felszerelésünk és a kellő szakértelmünk is, ezért is tudjuk megígérni a roncsolásmentes nyitást. Még akkor is igyekszünk karcolás nélkül dolgozni, ha teljesen ki kell cserélni a kocsi zárját (ez például kulcslopás esetén ajánlott).

Miért esnél kétségbe egy olyan dolog miatt, amin változtatni már nem tudsz, viszont segítséget bármikor kérhetsz? Ne aggódj, mi bármikor segítünk neked, és a kocsidat kulcs nélkül is kinyitjuk. Nem csalás nem ámítás, és még az ablakot se kell betörnünk hozzá. Ha nem nyílik a kocsid, hívj minket bátran!

 

Tehát hogyan nyiss ki egy kocsit kulcs nélkül?

 

Úgy, hogy minket hívsz:)

 

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!