Mennyi lehet az autózár nyitás ára?

Szerző: Szabó Dénes, okleveles autózár nyitó specialista

Autózár nyitás ára

Autózár nyitás ára

 

A hétköznapi rohanás során biztosan veled is előfordult már, hogy indulás előtt nem találtad a kulcsod, és persze az autó pótkulcsa sem volt a helyén. Ilyenkor azonnali, professzionális segítségre van szükséged, hiszen szorít az idő, az autód pedig gyakorlatilag használhatatlan.

 

Mit tehetsz, és mennyibe fog neked kerülni? Most megadjuk rá a választ!

Az autózár nyitást számos eset indokolhatja: ha elhagytad, vagy bezártad a kulcsot, vagy ha zárlatot okozott a központi zár meghibásodása. Vajon mennyit kell ilyen esetekre félretenned, mennyibe fog kerülni a dolog?

 

Mitől függ az autózár nyitás ára?

 

Az árat befolyásolja, hogy hova kell mennünk érted, milyen típusú az autód, milyen zár van benne, és hogy van-e más probléma is (lemerült akkumlátor, feltört, vagy nem működő zárbetét).

Minden autómárka más zárt használ, ezek pedig még eltérőbbek lehetnek, ha az autó évjáratát is figyelembe vesszük. Számos autózár típus létezik, és mindegyiknek más trükk a nyitója: van, amihez elég a szakmai tudás, de van olyan, amihez speciális szerszám is szükséges. Ennél fogva az árak a helyzet bonyolultságától függően változhatnak, de nálunk minden problémára, minden autózár sérülésmentes kinyitására van megoldás.

 

Autózár nyitás ára Budapesten

 

Ha a fővárosban vagy, nyert ügyed van: hívj minket és egy órán belül ott vagyunk, hogy segítsünk neked. A városon belül ráadásul kiszállási díj nélkül!

Garantáljuk, hogy az autód mindenféle sérülés nélkül fog kikeveredni a szorult helyzetből – még a fényezésre is figyelünk. Tudjuk, hogy az autó létszükség, hogy ez nem ráérős probléma, és tudjuk, milyen érzés, ha kiesik a kezedből az egyik olyan eszköz, amire bármikor számíthatsz. Éppen ezért Budapest területén belül nem számolunk fel kiszállási díjat.

Az autózár nyitás ára átlagosan 20.000 Ft + Áfa ártól (pl.: Suzuki)

Ha reteszes zárral rendelkezik az autód, az autóajtó nyitás ára 25.000 Ft + Áfa  ártól (Vw, Seat, Skoda, Audi, Bmw, Mercedes…)

 

Budapesten kívül sem áll meg az élet

 

Ha úgy érzed, a semmi közepén vagy, messze a főváros nyüzsgésétől, akkor se ess pánikba!

Ha nem szeretnéd valamelyik környéki nagyváros ismeretlen szerelőjére bízni az autódat, esetleg kockáztatni, hogy még napokig nem fogod tudni használni, hívj minket bizalommal. Budapest határain kívül is érted megyünk, bár ez kissé tovább tarthat.

Budapest környéki településen (Vecsés, Pécel, Gyál, Üröm, Budakalász, Bicske, Budakeszi, Budaörs, Szigetszentmiklós, Pomáz, Szentendre, Dunakeszi…) az autózár nyitás ára 25.000 Ft+Áfa ártól indulnak!

 

Ha távolabb történik a baj, akkor pedig hívj fel, és a távolság alapján kiszámoljuk neked az összeget!

A fenti összegek az autó típusától és évjáratától, valamint a felmerülő probléma súlyosságától függően változhatnak.

Ha nem vagy biztos benne, mennyibe is kerülne neked az adott helyzetben a gyors, szakszerű és sérülésmentes autózár nyitás, hívj minket telefonon, és azonnal megmondjuk, milyen összegre számíthatsz, ha minket választasz.

 

06 20 575-15-95

 

 

Szabó Dénes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hívj most! 06 20 575-15-95