Ford Mondeo kinyitása kulcs nélkül

Szerző: Szabó Dénes, okleveles autózár nyitó specialista

Ford Mondeo kinyitása kulcs nélkül

A legegyszerűbb módszer a Ford Mondeo kinyitására kulcs nélkül

 

Autónyitás slusszkulcs nélkül? Elsőre talán lehetetlennek tűnik a riasztórendszer beindítása nélkül, de szerencsére minden megoldható. Bármi okból is kerültél a jelenlegi szorult helyzetedbe, mi egészen biztosan fogunk tudni segíteni. Profi autónyitásért keress minket bizalommal!

 

Mikor aktuális a Ford Mondeo kinyitása kulcs nélkül?

 

Bár a slusszkulcs minden autóvezető számára benne van a „bárhová indulás előtti checklist”-ben a telefonnal a pénztárcával és a lakáskulccsal együtt, mégis gyakran megesik, hogy az autó kulcsa nemes egyszerűséggel felszívódik.

Ez a női táskákban igen gyakori jelenség és általában egy alapos táskakipakolással orvosolható, azonban ha ez sem segít, el kell kezdeni gondolkodni azon, hogy vajon mi van akkor, ha tényleg elveszett a kocsikulcs. Ha nem elveszett, de megrongálódott, vagy egyszerűen elromlott a slusszkulcsod, szintén érdemes elgondolkodni a további lehetőségeken.

Ha te is azok közé tartozol, akiknek az autószerelője és a már pórul járt barátai hiába mondogatták, hogy készíttessen pótkulcsot a kocsihoz, ez egészen idáig elmaradt, akkor már egészen szorosnak érződhet az a bizonyos hurok a nyakad körül. Ha elveszett a slusszkulcs és nincsen pótkulcs a kocsihoz, akkor a legajánlatosabb szakértő segítséget kérni a zárnyitáshoz. 

 

A szakértő segítség hosszútávon mindig a legjobb döntés

 

Most talán picit rosszul esik neked és a pénztárcádnak egyaránt, hogy fizetned kell a kocsi kinyitásáért, de hidd el, hosszú távon ezerszer jobban jársz, mint bármilyen házi praktikával.

Az akciófilmekből jól ismert könyökkel ablakbetörős, kábel összeérintgetős módszer sajnos Leonardo DiCaprionak is csak egy kis rásegítéssel sikerült, gondolj csak bele, hogy akkor veled mi történne… Ráadásul mire mész azzal, ha a kocsid beindul ugyan, de aztán 2 hétre ott kell hagynod az üvegesnél, hogy új szélvédőt tegyen bele?
Sorra járni a különböző szervizeket egyáltalán nem jó móka, még ha zúzással időlegesen meg is tudnád oldani a problémát. 

 

Miért minket válassz, ha szakértő segítséget szeretnél?

 

  • Mert tapasztalt kollégáink már számtalan autóson segítettek sikerrel, így nem ismernek lehetetlent.
  • Mert jóval a márkaszervizek árai alatt dolgozunk, így velünk jársz a lehető legjobban anyagilag és szakmailag egyaránt.
  • Mert gyökerestül irtjuk ki a problémát, és garantáltan sérülésmentesen nyitjuk ki a Ford Mondeodat.
  • Mert gyorsan és megbízhatóan dolgozunk, így nem kell heteket várnod, mire újra autóba ülhetsz!
  • Záron keresztül nyitjuk ki, ami olyan, mintha a saját kulcsával lenne működtetve a zárszerkezet (így semmi feszegetés).

 

Mikor tudunk segíteni?

 

  • Ha elvesztetted a slusszkulcsodat és nincsen pótkulcs
  • Ha beletört a kulcs a zárba vagy az indítóba
  • Ha bezártad a kulcsaidat a kocsiba
  • Ha elromlott a távirányító
  • Ha megrongálódott, vagy eldeformálódott a slusszkulcsod

 

Figyelem! Ha ellopták a slusszkulcsodat, ne mozdulj el az autó mellől, hiszen ezzel az autód is veszélybe kerülne. Várd meg, míg odaér a segítség!

Ha gyors, szakszerű és sérülésmentes autónyitásra van szükséged, fordulj kollégáinkhoz bizalommal, hívj minket, ha szakértő segítségre vágysz!

 

Mindegy, hogyan zárult be, mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!

 

Szabó Dénes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hívj most! 06 20 575-15-95