Suzuki Swift ajtónyitás kulcs nélkül, ha nem nyílik

 

Tudtad, hogy a Suzuki Swift ajtónyitás kulcs nélkül is működik? Ha hiszed, ha nem, ehhez még különösebb bűvésztrükk sem kell: mutatjuk, mi a titok, azaz az ajtó nyitja!

 

Ha a szíved csücske részben oda

 

Nem kell szégyellni, más is megszerette már használati tárgyait, teljesen normális, ha az autód a szíved csücske, sőt, akár még nevet adtál is neki. Lehet, hogy csak egy jármű, de mégis könnyen a szívedhez nő, ugye?

És az is teljesen normális, ha a slusszkulcs, e fontos kiegészítő eltűntekor vagy elromlása esetén kisebb szívrohamot kapsz. Mi lesz most, hogyan nyitod ki, hogyan indítod be? Szerencsére nincs minden veszve, egyszerűen megoldható probléma. Vagy legalábbis majdnem egyszerűen.

 

Suzuki Swift nyitás kulcs nélkül

 

Laikusként szinte lehetetlen a dolog, de a Suzuki Swift nyitás kulcs nélkül is megy egy szakembernek. A legokosabb tehát, amit ilyen kínos helyzetben tehetsz, hogy megcsörgetsz egyet. 

Ha minket hívsz, egy órán belül bárhol ott termünk a főváros területén bárhol, és kollégánk könnyedén orvosolja ezt a lehetetlennek tűnő problémát! Bizony sokkal egyszerűbben, mint ha te egy feszítővassal esnél neki (amivel valószínűleg komoly károkat okoznál csak, amit súlyos összegekért javítana csak ki egy lakatos.)

Kollégáink pikk-pakk a helyszínen teremnek és hipp-hopp megoldják a problémát, hogy Suzuki Swifted továbbra is a hétköznapok hőse maradhasson. Megvannak ugyanis a speciális  céleszközeik arra, hogy a kocsid ajtaja roncsolásmentesen feltáruljon. 

Igen, jól látod: léteznek kíméletes megoldási módszerek is, ha arról van szó, hogy ki kell nyitni egy kocsiajtót. Megígérjük, hogy egy karcolást sem ejtünk a fényezésen – ha pedig valami okból kifolyólag mégis galiba történnek, felelősségbiztosításunk állja a javítási költségeket, bár ilyen még nem volt…

 

Alapszabály a Suzuki Swift,  ajtónyitásához

 

Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, van egy kikerülhetetlen feltételük: igazolnod kell, hogy tied a verda. Nem kell semmi komolyra gondolnod: csak legyenek nálad a papírjai (amiket éppen ezért soha ne tarts a kesztyűtartóban!), mutasd be, és máris megkezdjük a fájdalommentes beavatkozást.

Nekünk fontos, hogy a hatóságokkal folyamatosan egyeztetve és együttműködve dolgozunk, betartjuk a szabályokat, nem segíthetünk, ha nincs nálad a doksi. Ez a kitétel a te biztonságodat is garantálja, hiszen ha más próbálkozna az autóddal, nem segítenénk neki feltörni vagy ellopni. Ha egyetértesz velünk ebben, rögtön keress meg minket az alábbi telefonszámon: 

+36 20 575 15 95

Miután elvégeztük a feladatot, kiállítjuk neked a számlát. Az összeg miatt ne aggódj: megígérjük, hogy kevesebb lesz, mintha márkaszervizben kellene megoldani a gondot, ráadásul nem kell trélert és más extrákat fizetned, hiszen mi megyünk oda hozzád a helyszínre!

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!