Mihez kezdj, ha a Vw Golf 4 bezárt kulcsait látod?

Szerző: Szabó Dénes, okleveles autózár nyitó specialista

Vw Golf IV bezárt kulcs

Golf 4 bezárt kulcs? – Semmi ok a pánikra!

A Golfokat minden autóvezető szereti, hiszen egyfajta ismerős megbízhatóság árad belőlük. Na de mi van akkor, ha megbízhatóság ide vagy oda, véletlenül bezártad a kocsiba a slusszkulcsot? Ha hasonló problémával küzdesz, most megtaláltad a megoldást!

De hol a kulcs?

Érkezés után szépen összeszeded magad és a cókmókodat az autóból, és már indulnál a dolgodra, mikor feltűnik, hogy elmaradt a szokásos mozdulat, ahogy elteszed a slusszkulcsot. Kiforgattad a kabátzsebeidet, feltúrtad a táskádat, és csak akkor tűnt fel, hogy a bezárt autóban pihen a kulcs? Vagy esetleg már az ajtó záródása közben észbe kaptál, csak már túl késő volt, hogy megállítsd a csukódó ajtó lendületét?

Tulajdonképpen mindegy, hogy hogyan kerültél ebbe a kellemetlen helyzetbe, az autóba zárt slusszkulcs semmiképpen sem jó jel a közeljövődre nézve. A legegyszerűbb és egyben legkényelmesebb helyzet persze ha mindez otthon történik veled és be tudsz szaladni a pótkulcsért… na de mi van akkor, ha nincs pótkulcsod sem?

Ha szorul a hurok, a legfontosabb, hogy megőrizd a józan eszed és a hidegvéredet!

A filmes trükkök maradjanak a filmekben!

Bár egyszerűnek tűnhet ilyenkor felfeszegetni az ajtót, vagy könyökkel beverni az üveget, ezek a megoldások hosszú távon nagyon sok bajt hoznának a fejedre. Ne verd magadat fölöslegesen pluszköltségekbe! A leggyorsabb megoldás nem feltétlenül a legjobb. A második leggyorsabb viszont annál inkább – ezek vagyunk mi!

Ha belátható időn beül szakértő segítségre vágysz, tárcsázd kollégáink telefonszámát, akik a lehető legrövidebb időn belül a segítségedre sietnek. Nem kell elvontattatni az autót a márkaszervízbe, és nem kell napokra nélkülöznöd a járgányt: mi az autó típusától függetlenül gyors és szakszerű segítséget nyújtunk. A Golf 4-be zárt kulcs sem jelent problémát!

Milyen esetben hívj minket?

 • Ha bezártad a kocsiba a slusszkulcsod
 • Ha elvesztetted a kulcsokat
 • Ha nincsen pótkulcsod az autóhoz
 • Ha gyors és szakszerű segítségre vágysz
 • Ha nem akarod túl sokáig nélkülözni az autódat

Miért éppen minket válassz?

 • Kollégáink az eddigiekben már több, mint 4000 autóson segítettek sikerrel
 • Garantáltan sérülésmentesen dolgozunk, így biztos lehetsz benne, hogy nem marad örök nyoma ennek az incidensnek
 • Mert kollégáink hatalmas szakmai tapasztalattal és széleskörű tudással rendelkeznek, így az autó típusától függetlenül hatékonyan tudnak segíteni
 • Mert mindig kéznél van a segítség – csak egy egyszerű telefonhívás választ el a megoldástól
 • Mert gyors és szakszerű szolgáltatást nyújtunk
 • Mi a záron keresztül nyitjuk ki a kocsit, nyom nélkül

Minden autótípusnál, így a Golf 4 bezárt kulcsnál is tudunk segíteni!

A Vw gyár ezen autói reteszes zárral felszereltek, így csak a záron keresztül nyithatók sérülés nélkül. Így kulcs nélkül, csak szakember tudja nyitni egy speciális dekódolóval. Mintha a saját kulcsoddal nyitnád ki!

Mentsd el a központi számunkat, hogy mindig biztonságban tudhasd az autódat, és ha esetleg a későbbiekben szorult helyzetbe kerülnél, azonnal tudd, hogy kihez fordulhatsz segítségért!

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!

Szabó Dénes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hívj most! 06 20 575-15-95