Renault Megane kinyitása- létezik specialistája?

Szerző: Szabó Dénes, okleveles autózár nyitó specialista

Renault Megane kinyitása

Renault Megane kinyitása nyom nélkül

Mi minden múlik egy autómárkán és a gyártás évszámán, ha megmakacsolta magát? Más-e a Renault Megane kinyitása, mint a többi autóé? Mi a legbölcsebb döntés, ha gondod akad ilyesmivel? Válaszok a cikkben!

Renault Megane kinyitása: a te teendőid három lépésben

Ha nem nyílik a kocsi ajtaja, akkor keresned kell egy specialistát. Nem a youtube-on, hanem telefonon, hogy személyesen szálljon ki a helyszínre. 

  1. Első lépésként ne idegeskedj, ne feszegesd vagy rángasd a kocsid ajtaját, hanem csak lazán pötyögd be a számunkat. Ha minket választasz, garantáljuk, hogy a Renault Megane kinyitása nem csak gyors lesz, az autódon pedig karc sem esik.
  2. Második lépés az adatok pontos egyeztetése. Mondd el, hogy pontosan hol tartózkodsz, kinek a nevére van bejegyezve az autó, milyen típusú és évjáratú kocsi, mit tapasztaltál a probléma kapcsán pontosan? Fontos, hogy ezeket a kérdéseket egyértelműen tisztázzuk!
  3. Harmadik lépésben, amíg kollégánkra vársz, keresd elő a járgány papírjait! A bizalom a biztonságból ered. A biztonság érzetét pedig csak úgy tudjuk neked garantálni, ha bizonyítjuk, minden esetben betartjuk a jogszabályokat és előírásokat, így mindent ellenőrizzünk is: azt is, hogy jogosan használod-e a járgányt vagy sem. Ez elengedhetetlen! 

Ha pedig megvannak a papírok, akkor nincs más dolgod, mint megvárni a szakembert és hagyni, hogy tegye a dolgát, ha a helyszínre érkezett. A számlát akkor egyenlítitek ki, ha az autót kinyitotta, és te is meggyőződtél annak épségéről.

Miért fontos, hogy mikor gyártották a kocsid?

A Renault Megane kapcsán kifejezetten sokat számít, hogy mikori gyártású az autó! Hiszen ez lehet a nyitja annak, hogy nyílik, vagy éppen milyen hiba okozhatja, hogy nem nyílik. 

A Renault Megane esetében minden, 2002 előtti gyártású autó egyszerű kulccsal és zárral került forgalomba, ami azonban a következő 15 évet illeti, már más a helyzet. Ebben az időszakban ugyanis ez a típus is kapott Renault kártyát. 2017-ig minden kártyás modell rendelkezik vésznyitó kulcspengével, vagyis akkor is ki tudod nyitni az autót, ha a központi zár nem reagál a kártya által leadott jelre. Ebben az esetben a napod meg van mentve, de mindenféleképpen érdemes minél hamarabb elgurulni hozzánk az autóval, hogy a kártyát is újraprogramozzuk neked! 

Cégünk jelmondata: az ügyfél bizalma az első. Számunkra is fontos, hogyha szükségét érzed, akkor végigkísérhesd a folyamatot: értsd mi hogyan történik és miért. Ezért a Renault Megane kinyitása közben nyugodtan kérdezz, kollégánk szívesen válaszol, illetve akkor sem zavartatja magát, ha végignézed: hiszen profi, aki minden apróságra odafigyel, ezért nincsenek előtted titkai.

Meggyőztünk? Fordulj hozzánk bizalommal és tárcsázd a számod, ha gondod akadt az autód zárjával! 

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!

Szabó Dénes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hívj most! 06 20 575-15-95