Ha itt a Ford Tranzit zárcsere ideje!

 

Egy zár meghibásodása tipikusan olyan bosszantó dolog, ami sosem jöhet jókor, és az ember még az ellenségének sem kívánja, hogy ilyen szituációba keveredjen. A jó hír az, hogy ha mégis megtörténne a baj, van gyors megoldás az elhárítására, amit jó eséllyel a helyszínen orvosolni is tudunk. Ha szükség van rá, akár a Ford Tranzit zárcserét is megoldjuk a helyszínen. Ha bajba keveredtél, ne ess kétségbe!

 

Alapvetően pozitívumként említendő, hogy a Ford Tranzit típusú gépkocsik a gyártó azon generációja közé tartoznak, amelyek már központi zárral vannak felszerelve. Persze a bonyolultabb technológia több hibalehetőséget rejt magában, és bizony előfordul, hogy elromlik a szerkezet.

 

Mikor van szükség Ford Tranzit zárcserére?

 

Logikusnak hangzik a válasz: ha a zár elromlott. Ha elforog, ha nem nyílik, ha beletört a kulcs, ha nem reagál…

A leggyakrabban a régi un. Tibbe, rúd alakú kulcsoknál a kulcs kopik el, így a pótkulccsal tudod használni.

 

Ford Tranzit Kulcs

 

Ha a zárban elfordul a kulcs, de nem nyílik, akkor a zárat kell felújítani, új lamellákkal.

 

Viszont nem mindig van szükséged arra, hogy teljesen egészében ki is cseréltesd. Nem kell rögtön azonnal temetned a régit, rengeteg eset van, amikor javítható, helyrehozható a probléma. Bár vannak helyzetek, amikor egyszerűbb lecserélni, mi mégis azt szoktuk javasolni, hogy amíg megoldható, addig érdemes javítani a zárat. Ha viszont mennie kell – hívj minket, mert Ford Tranzit zárcserében profik vagyunk!

 

Ford Tranzit zárcsere sérülés nélkül!

 

Amennyiben már van az ilyen jellegű helyszíni szerelésekkel kapcsolatban negatív tapasztalatod és nem akarod, hogy még egyszer akár egy karcolás is legyen a kocsidon, akkor nyugodj meg. Ha minket hívsz, ez nem fordulhat elő!

A szakembereink háta mögött levő több évnyi tapasztalatnak és a speciális szerszámoknak hála, gyorsan és hatékonyan hárítjuk el a problémát, hiszen a célunk az, hogy minden ügyfelünk elégedett legyen.

Ha csak az egyik ajtó nem nyílik, akkor az nagy valószínűséggel a zárszerkezet hibája (ez az ami rácsukódik a “B” oszlopra). Be kelle szerezned egyet, és kicseréljük.

Mit tegyél, ha egyáltalán nem működik…. amikor a legjobban kellene?

 

A legfőbb és legfontosabb szabály, hogy semmiképpen ne próbáld meg egyedül megjavítani a zárat! Ha megpróbálsz belenyúlni hajtűvel, csavarhúzóval vagy egyéb helyes tárggyal, hatalmas károkat tehetsz mind a szerkezetben, mind pedig a kocsi fényezésében. Az ablak betörését pedig szintén nem javasolnánk, ugyanis szintén elképesztő költségekbe verheted magad egy rossz húzással. 

 

Elsőre talán furcsának tűnik, de igaz: ha pénzt, időt és energiát szeretnél spórolni, hiába bosszantó a helyzet, próbálj meg higgad maradni, és inkább hívj a helyszínre egy szakembert. A hozzáértő speciális szerszámkészletének és szakértelmének köszönhetően rövid idő alatt, sérülés nélkül felderíti a probléma okát kinyitja a zárat, és ha szükség van rá, ki is cserélni azt. 

 

Érdemes már most elmentened a telefonszámunkat, így még több időt spórolhatsz magadnak, ha esetleg bajba kerülsz.

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!