Azonnal Nálad vagyunk- Rover autónyitás 

 

Egy nyithatatlan autó hihetetlenül bosszantó tud lenni, főleg, ha éppen egy fontos megbeszélésre, vagy egy régóta várt találkozóra igyekeznél. Szerencsére nem menthetetlen: a Rover autónyitás egyszerűen megoldható feladat, ha hozzánk fordulsz: ismerjük a bonyolult zárrendszerek minden csínját-bínját, így gyors, szakszerű és időtálló megoldást nyújtunk. Részletek a cikkben!  

 

Amilyen gyorsan csak lehet!

 

Autóink szinte észrevétlenül váltak elengedhetetlenül fontos részeivé az életünknek, nélkülük oda a megszokott mobilitásunk, ami nélkül meglepően nehéz létezni a mai rohanó világban. Éppen ezért az autószerelés minden formájának, így a zárnyitásnak is a lehető leggyorsabbnak kell lennie, hogy ne kelljen sokáig nélkülöznünk a szabad mozgást. 

Ez persze nem azt jelenti, hogy mindig a leggyorsabb megoldás a legjobb. Ha betöröd az ablakot, vagy felfeszíted a kocsi valamelyik ajtaját, ideiglenesen megoldódik a probléma, és kétségkívül ez a leggyorsabb módszer a bezárt autó „kinyitására”. Hosszú távon azonban az a leggyorsabb, ha azonnal szakértő segítséget kérsz, hiszen így megspórolod a későbbi utakat a szervizbe mind időben, mind pedig pénzben. Megéri az az egyszeri plusz várakozás, ugye?

 

Miért minket hívj?

 

Kollégáink az elmúlt években több ezer bajba jutott autóson segítettek sikerrel, így szakértelmüket és minőségi munkájukat rengeteg elégedett kliens támaszthatja alá. Ha szorult helyzetbe kerülsz, fordulj hozzánk a legnagyobb bizalommal, hiszen náluk garantáltan a legjobb kezekben vagy. Mivel nem egy-egy márkára, hanem összességében az autók zárrendszerére specializálódtak, a Rover autónyitás sem kihívás, szakértőink szakszerű megoldást nyújtanak, ráadásul a márkaszervíz árainak töredékéért. Célunk, hogy mindenki számára elérhetővé tegyük a szakértő autószervizt, és a lehető leggyorsabban segítsünk az út szélén rekedt autósokon. 

 

Rover autónyitás profiktól

 

Autónyitásra sok esetben lehet szükség. 

  • Az első és leggyakoribb probléma, hogy lába kél az autókulcsoknak, és nincs meg a pótkulcs a kocsihoz. Ebben az esetben kollégáink a zár és az autó típusa alapján tudnak készíteni egy teljesen új kulcsot. 
  • Ha nagyobb sérülés érte a slusszkulcsot, esetleg beletört a zárba, vagy összeroppant a távirányító, a probléma minden részét orvosolni kell: a zárból a beletört kulcsrészt eltávolítani, és a darabok alapján újat készíteni, a távirányító esetén pedig meggyőződni róla, hogy az elektronika még működik, szükség esetén cserélni, és új, esztétikus külsőbe bújtatni az egészet. 
  • Az is lehet persze, hogy a sofőr számára teljesen ismeretlen okból nem lehet kinyitni az autót, pedig minden megszokott feltétel adott lenne hozzá. Ami számodra rejtély, egy szekértőnek sokszor egyértelmű. A megfelelő szaktudással, szerszámokkal, és hozzáértő szemekkel rendelkező kollégáink számára nincsen nyithatatlan autó!

 

Azt tudnod kell, hogy a legtöbb Rover nem nyitható ki holmi drótozással, csak a záron keresztül speciális kulccsal! Ezért is kell minket hívnod, mert így olyan, mintha a saját kulcsával lett volna kinyitva!

Ha gyors segítségre van szükséged, mert megtréfált a Rovered zárrendszere, tárcsázd telefonszámunkat, hogy a lehető leggyorsabban eljusson hozzád a szakértő segítség!

 

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!