Skoda gyújtáskapcsoló javítás

Szerző: Szabó Dénes, okleveles autózár nyitó specialista

Skoda Octavia gyújtáskapcsoló javítás

Skoda gyújtáskapcsoló javítás, és hibái

Minden autóvezető rémálma, hogy a kulcs elfordításakor az megakad, és nem fordul tovább. Az ilyen helyzetek rendszeres használat mellett szinte elkerülhetetlenek, valószínű, hogy minden sofőr élete során legalább egyszer ott marad az út szélén. Pánikra azonban semmi ok, hiszen csak tudni kell, hogy honnan érdemes segítséget hívni, olyat aki a Skoda Octavia gyújtáskapcsolót akár a helyszínen javítja!

Mi a teendő, ha nem fordul el a kulcs a gyújtáskapcsolóban?

Skoda Octavia

Bár a kormányzár kiakad, de tovább nem fordul, vagy épp gyújtáson maradt az autó, és onnan sehova. Netán beleszorult a kulcs, vagy éppen körbe-körbe forog benne? A fentiek mindegyike teljességgel elképzelhető, de szerencsére egyáltalán nem megoldhatatlan problémákról van szó! A legfontosabb, hogy egy ilyen helyzetben pánik helyett azonnal a leggyorsabb megoldást keressük a problémára. 

Skoda gyújtáskapcsoló javítással bátran fordulj hozzánk; akár a helyszínre is kimegyünk, és villámgyorsan megoldjuk a problémát! A lehető leggyorsabban profi segítséget nyújtunk, hogy minél előbb magad mögött tudhasd ezt a rémálmot. 

Semmiképp ne rögtönözz!

Sok bajba jutott sofőr azért halogatja a megoldás keresését, mert (érthető okokból kifolyólag) fél a javítás költségeitől, ezért inkább saját szakállára próbálja megoldani a kellemetlen helyzeteket. Ám ilyenkor ha az ember fáradhatatlanul forgatja a kulcsot a rossz indítóban, vagy esetleg kirángatja a kulcsot, ami be van szorulva, sajnos könnyen megeshet, hogy nagyobb problémákat idéz elő, mint amekkora az eredeti volt. Nem érdemes az akciófilmekből jól ismert trükkökhöz sem folyamodni, hiszen ezek egyike sem orvosolja hosszú távon a problémát, viszont annál mélyebbre kell majd nyúlnod a péntárcádban az utólagos javítás költségei miatt.

Ha azonban azonnal profi segítséget kérsz, nem kell tartanod hatalmas költségektől, hiszen kollégáink jóval a márkaszervizek árai alatt dolgoznak, így megfizethető díjszabással kaphatsz szakértő segítséget.

Skoda Octavia kormányzár felülről

Miért minket kérj meg a Skoda gyújtáskapcsoló javítására, vagy ha nem fordul a kulcs az autóban?

  • Mert széleskörű segítséget nyújtunk: bármi is legyen a probléma oka, mi megtaláljuk és gyökeresen irtjuk ki azt, hogy autód ismét olyan legyen, mint új korában!
  • Sajnos a Vw csoport modelleknél ez típushiba, a leggyakrabban eltörik a kormányzár ház, és a gyújtáskapcsoló is sérül, szervizautónk tartalmazza az új alkatrészeket, így gyors megoldást kínálunk.
  • Nem kell új gyújtáskapcsolót venned, és attól tartanod, hogy új kulcsod lesz. Nálunk marad a régi kulcsod, és a gyújtáskapcsolót is megjavítjuk.
  • Mert kollégáink rendkívül tapasztaltak, így garantáltan szakértő segítséget tudnak nyújtani.
  • Mert rendkívül gyorsan, mégis megbízhatóan dolgozunk, így nem kell napokat, vagy akár heteket várnod a probléma megoldására.
  • Mert jóval a márkaszervizek árai alatt dolgozunk, így te, a kocsid és a pénztárcád is jól jár.
  • Mert az eddigiekben már több ezer autósnak segítettünk sikerrel, így nincs olyan probléma, ami eltántorítana bennünket. 

Pontosan miben tudunk segíteni, ha nem tudod elfordítani a slusszkulcsot?

Ha meghibásodott Skoda gyújtáskapcsolója, tehát a kulcs többszöri elfordításával sem indul az autó, bizonyosan találunk megoldást a problémára. Akármi is legyen a probléma oka, tapasztalt kollégáink egészen biztosan célzott megoldást fognak tudni nyújtani, mindezt belátható időn belül, hogy ne kelljen hetekre nélkülözni az autódat. 

Mindemellett a kulcs sérülésének javítását is gond nélkül vállalni tudjuk: ha netán a próbálkozások során eldeformálódott a slusszkulcs, mi azonnal megjavítjuk, vagy akár készítünk egy teljesen új slusszkulcsot. 

Ha gyors segítségre van szükséged, Skoda gyújtáskapcsoló javításában, fordulj kollégáinkhoz bizalommal gyors és profi segítségért. 

Szabó Dénes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hívj most! 06 20 575-15-95