Villám autónyitás logo

Ajtónyitás azonnal – mert senki sem időmilliomos

Szerző: Szabó Dénes, okleveles autózár nyitó specialista

azonnali ajtónyitás

Ajtónyitás azonnal – Budapest területén akár már egy órán belül!

Az élet néha szereti megviccelni az embert. Mindig a legrosszabb pillanatokban történik meg az, amire a legkevésbé számítanánk, és ami a leginkább keresztül húzza a számításainkat. Például, hogy éppen sietnénk valahova, és szükségünk lenne az autónkra, hogy odaérjünk időben, tuti, hogy pont akkor nem tudjuk kinyitni az ajtót. Megoldás kell, de azonnal!

Nem nyílik az ajtó?

Ilyenkor jön a pánik érzés, hogy mihez kezdjen az ember. De nem kell kétségbe esned, csak hívj fel minket, és mi azonnal a segítségedre sietünk, hogy kinyissuk az autód ajtaját.
Ahol a szükség, ott a segítség – ajtónyitásban is!

Az embernek vannak halaszthatatlan dolgai, és persze a kocsi pont ilyenkor dönt úgy, hogy nem nyílik. Amikor már sem a Szezám tárulj, sem a jól irányzott rúgás, sem pedig a sok-sok csúnya szó sem használ, akkor jön el a pillanat, hogy szakértőhöz kell fordulnod.
(Okos ember kihagyja az első 3 lépést, és egyből szakembert hív. Mi szóltunk.)

Miért nem nyílik az a kocsiajtó?

Sok oka lehet annak, hogy miért nem tudod kinyitni a járgányodat.

A legnyilvánvalóbb, amikor véletlenül elhagytad a kulcsot, vagy a múltkor odaadtad a gyerekednek vagy a párodnak, és ők pedig elfelejtették visszaadni. Ilyenkor jól jönne, ha lenne nálad egy pótkulcs, viszont sajnos a pótkulcsok általában valami biztonságos helyen szoktak lenni, jó messze onnan, ahol az ember épp tartózkodik.

Az is előfordul, hogy valamiért lemerült az elem a távirányítódban, vagy az autód akkumlátorában nincs élet, és ezért nem tudod működésre bírni a kulcsot.

Valamivel ritkább eset, amikor az autód komfort elektronikájával van probléma, ami miatt nem ismeri fel a kulcs által elküldött jelet. Ez általában a Ford Tranzitoknál, Focusoknál, és a VW tipusoknál jellemző.

A legrosszabb pedig, ami elő szokott fordulni, az, ha ellopták a kulcsodat. Ez azért nagyobb probléma, mert akkor az egész zárat ki kell cserélni, és új kulcsot kell készíttetned hozzá, nehogy valaki elvihesse később az autódat a régi kulccsal.

A jó hír, hogy bármelyik eset is áll fenn, szakértő kollégáink meg tudják oldani neked, akár ott rögtön a helyszínen. Ráadásul nem kell felfeszegetett, összekarcolt karosszériától sem tartanod, vállaljuk az ajtók roncsolásmentes kinyitását. Neked csak annyi lesz a dolgod, hogy gyorsan felhívsz minket, részletesen elmeséled, mi is történt, hogy kellően felkészülve érkezhessünk.

Ajtónyitás – azonnal!

Sietnél, halaszthatatlan dolgod van, sürgősen szükséged lenne az autódra, de beüt a legrosszabb, és nem tudod kinyitni? Nem kell pánikba esned, sem pedig erőszakos módszerekhez folyamodnod ahhoz, hogy folytathasd utadat. Mentsd el jól a számunkat, és ha bajba kerültél, csak hívj fel minket, és mi azonnal kimegyünk hozzád a helyszínre, hogy te minél hamarabb mehess is tovább a dolgodra.

Budapest területén belül akár már egy órán belül nálad leszünk, hogy kisegítsünk, az ajtónyitás pedig viszonylag rövid időt vesz igénybe.

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!

Szabó Dénes
Latest posts by Szabó Dénes (see all)

Tartalomjegyzék

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hívj most! 06 20 575-15-95